14 juni 2009

..nog med 1984

Har ni inte läst Anders Linders artikel i SVD idag, så gör gärna det HÄR.
Väl sagt..

2 kommentarer:

Roland Orre sa...

Kul namn på din blogg, jag har i något test för ett antal år sedan när jag gick en lärarkurs visat mig ha fullständig symmetri mellan hjärnhalvorna.

Vad gäller politiken så är jag också symmetrisk, och upplevde också PiratPartiet (som jag nu röstat på två gånger, riksdag plus EU) som det första socioliberala partiet. Det är först genom att få igenom PiratPartiets politik som vi verkligen kan börja tillfredsställa både höger och vänster-intressen i samhället. Allt väl balanserat av det gröna miljöpartiet (som jag brukar rösta på annars).

Det bästa som kunde hända Sverige nu är att S och M överges, till förmån för lite fräschare politik. Både S och M har skapat det övervakningssamhälle, och understödjer det informationsmonopolistiska samhälle vi har nu, då både S och M har röstat för de bedrägliga mjukvarupatenten, förutom IPRED, FRA-lagen och sån smörja.

Men, som mitt bloggnamn antyder så handlar tex mitt inlägg "Valfrihet" som jag skrev före EU-valet också om annan valfrihet än den rent politiska.

Unknown sa...

Roland,
Tack för din välformulerade kommentar. RSSade din blogg så jag kan ta del av dina intressanta tankar.
Låter som vi skulle ha en del att snacka om..
Skulle vara intressant att diskutera open source eller nått över en öl eller två någon gång..
(kan nås på sleijon@gmail.com)